Каталог на стоматолозите в България

Каталог на зъболекарите в България :: Статии

 



Разговор с Камен Тасков -студент в 4 ти курс, специалност дентална медицина - Варненски дентален факултет

24.03.2009  Едно интервю на Петър Хашъмов

- Какви мисли и чувства ви вълнуват като студент обучаващ се в едно ново и престижно учебно заведение, каквото е Факултетът по дентална медицина Варна?

- Работната среда е много важна като мотивиращ фактор, за работа. Добрата обстановка и перфектното стоматологично обурудване ни подтикват като бъдещи дентални медици да даваме най - доброто от себе си в работата с пациентите, като отношение, внимание, и качество на работа.

- Допада ли ви най-новото поколение стоматологични юнити, с които имате шанс да направите своите първи крачки към професионално израстване.

- Със сигурност работата с най-новата техника е по-приятна и безболезнена за пациентите, също така и за нас като студенти, защото доброто и спокойно поведение на пациента дава сигурност и спокойствие на нас като студенти проправящи пътя си като бъдещи стоматолози. Тук е момента да споменем и благодарим на всички асистенти, които всеки ден работят с нас и ни помагат винаги когато има нужда.

- Ще повлияе ли положително тази добра среда при изборът ви за създаване на собствено работно място след време? - Разбира се , когато си прекарал студентството си в чудесни условия за работа и с най-новото оборудване, е логично да търсим най-доброто след време когато е необходимо да продължим пътя си в любимата професия. Прекрасната обстановка и новите технологии са приемани винаги много добре от пациентите и те подхождат с много по-голямо доверие и сигурност спрямо нас. Ние вече го усещаме, защото сме студенти, а пациентите на които помагаме се държат с нас, като вече утвърдени професионалисти.

Едно интервю на Петър Хашъмов със студента от 4 ти курс Камен Тасков, проведено във варненският дентален факултет. 24.03.2009.